<33

Hejhej var längesen jag la in så nu tänker jag göra det:P

Det var riktigt roligt i Lidköping och det var skönt att jag var lång bort från mina småsyskon ett tag. Och fy faan vad snygga killar där var(A). 
Efter Lidköping så var det skönt att komma hem.( men jag gillar inte att åka tåg så långt)

Under veckorna hände det inte så mycket men förra veckan på torsdan så tonade jag mitt hår i rött. Jag blev skit nöjd:D. I helgen så så fyllde min pappa 36 så vi hade kalas heeeela helgen. Det var mycket roligt:D
 

HEhe min nya hårfärg:P


Lidköping

Imorrn kl. 10.45 åker jag med min pappa och hämtar min mormor. Sen så kör pappa oss ner till tågstationen i lund. Kl. 11.54 avgår tågen och vi är framme 14.32 i Göteborg C. Sen har vi tio min på oss att hitta nästa tåg. Kl. 15.40 är vi framme i Skövde C. och där hämtar Karolina och Anders oss:D. Sen hem till deras hus i Lidköping:D.

Jag kommer att stanna i Lidköping tills måndag så sms;a gärna för jag har ingen data:D





                                                              .
                                                            Har varit utanför detta huset:D

Madde<333

Imorrn kanske ska jag och madde ut:P Och du jag lovar då är inte Kävlinge i säkerhet längre:P.



ÄLSKAR DIG GRANATEN DU BETYDER ALLT GUMMAN!!!!<3333

Josse<33

Igår va jag ute med Josse. Fy fan vad vi hade roligt:P. Vi väsnades riktigt mkt så om ni hörde nåt i Kävlinge så va det vi;). Vi var nog ute i 3½ timme och störde oss.  Älskar dig Josse<33
Detta får vi göra gumman<33

090404

Ikväll så ska vi grilla med min nästkusin amanda och hennes föräldrar.Kommer bli  jätteroligt. Precis så kom min morbror Anders och hans fru Karolina. Jag gav dem en tavla som jag hade gjort bara för att jag ska få komma upp till dom på torsdag. Så då åker jag tåg upp till Lidköping med min mormor.(längtar:D)

RSS 2.0