vänner.

Jag skriver inte så ofta jag vet, men ska försöka bättra mig.
Som rubiken säger ska berätta lita om mina underbara vänner!

Julia Ölvebo  har alltid varit som en stora syster till mig fast vi har haft helt sjuka bråk! Hon var den första jag lärde känna när jag flytta till denna hålan för 10,5 år sen.  Nu den senaste tiden har vi inte snackat så värst mycket men vi börjar bli bättre, och även om jag inte är bra på att vissa det så älskar jag henne jäkligt mycket.
Richard Korttas han är den förste jag lärde känna när jag började på rinnebäck. Han flyttade efter en termin men vi träffades då och då tills sjuan. Då blev riktigt bra vänner igen och som vi både har sagt så känns det inte som vi har varit ifrån varandra. Älskar dig bästa, den 16/8 har vi 10 år och månge fler ska det bli!.
Axel Lindqvist har känt dig sen nollan men sen så byta du skola i femman tror jag att det var så vi pratar inte lika mycket längre. Men när vi väl gör det så får du mig alltid att skratta och må bra.
Madelene Lindgren min absoluta bästa vän, fy fan vad vi har gått igenom mycket tillsammans, sorg,glädje och bråk. Nu den 26/5 har vi varit bästa vänner i fyra år fler ska det bli, vet inte hur jag ge tillbaka allt det du har gett mig men en dag hoppas jag att jag kan gör det. Älskar dig.
Christoffer Odén du är helt underbar vän som betyder så mycket för mig!. Har känt dig sen 3:an och jag vet att jag alltid kan lita på dig. Älskar dig vännen.
Josefina Linder en sjukt underbar person som har båda fötterna på jorden. Kan prata om allt med dig utan du dömer på nåt vis. Jag absolut älskar dig gumman!.
Isabella Gavran vet inte var jag ska starta.. Du är helt enkelt underbar på alla sätt. Plötsligt kan du bara ringa för att höra hur det är med mig och dom samtalen betyder så mycket för mig.  Du har stått vid min sida
även när jag gått till helvetet och tillbaka. Älskar dig.

Dessa personerna är dom som betyder mest för mig. Kommer alltid att älska er och stå vid er sida.


RSS 2.0